e-shop Stoklasa.cz

Aktuálně 532 návodů zdarma

Aktuality

Mozaika (20.06.2018)

Mozaika
Hodí se na materiály jako je plast, dřevo, kámen, kov, keramika a jiné. Hrany a rohy jsou mírně zaoblené, nejsou ostré. Kamínky se dají stříhat nůžkami. Mozaikou můžete ozdobit kartónové a dřevěné krabičky, květináče, šperkové polotovary, skleněné vázy, svícny, lahve, amfóry, kameny apod.
Více...

Dřevěné korálky (16.05.2018)

Dřevěné korálky
Barevné dřevěné korálky využijete na výrobu náhrdelníků, náramků i náušnic. Jsou velice oblíbené a lehké. Hodí se i na kombinování s pedigem.
Více...

Pěnová guma Moosgummi (16.05.2018)

Pěnová guma Moosgummi
je vynikající kreativní materiál. Ve velkém formátu se hodí např. na potažení nástěnky. Můžete ji stříhat, ozdobně prošívat, lepit, nahřívat a tvarovat. Má neuvěřitelné možnosti použití v dekorování pevných povrchů, vrstvení různých barev a kombinování s dalším výtvarným materiálem.
Více...

Jutová stuha přírodní v akci Kup teď s 50% slevou! (15.03.2018)

Jutová stuha přírodní v akci Kup teď s 50% slevou!
Jutová stuha je vhodná k různým dekoračním účelům. Můžete z ní vyrobit mašle na různé vazby nebo věnce. S její pomocí také vyrobíte originální vintage dekorace. Šíře: 60 mm.
Více...

Novinka: Washi páska šíře 9 mm (13.03.2018)

Novinka: Washi páska šíře 9 mm
Lepící washi pásky s barevným potiskem využijí nejen příznivci scrapbookingu. Pásky drží na všech hladkých materiálech, jako je dřevo, plast, papír, sklo, atd. Můžete s nimi ozdobit staré krabice, přáníčka, alba, diáře apod.
Více...
Zobrazit i starší aktuality
Odebírat novinky

Recenze

Knižní trh nabízí nepřeberné množství publikací s tematikou různých kreativních a hobby technik. Zde vám přiblížíme ty, které vám chceme doporučit a myslíme si o nich, že stojí za vaši pozornost.
Stránka předchozí následující z 1 | Položek 9 | Záznamů
Recenze knihy Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry

Recenze knihy Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry
24.01.2017

V listopadu 2016 vyšla nová kniha zakladatelky Korálkové školy Darí Fejtkové. Kniha nese název Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry. A protože my korálky a šité šperky milujeme, rozhodně nás toto téma nemohlo nechat v klidu. Pokud vás zajímá, co v knize najdete a zda zrovna vám k něčemu bude, pak právě pro vás je tady dnešní recenze.
Recenze knihy: Elegantní šperky peyotovým stehem

Recenze knihy: Elegantní šperky peyotovým stehem
03.01.2016

Po delší době vám přinášíme recenzi na hobby knihu pro tvořivé duše. Tentokrát potěšíme příznivce korálků, kteří se pustili do peyotového stehu či se na to teprve chystají. Pokud zvažujete, zda vám může být kniha Elegantní šperky peyotovým stehem užitečným pomocníkem, nebo jestli je pro vás zbytečným výdajem, čtěte dále. Pokusíme se vám její obsah přiblížit.
Recenze: Darí Fejtková- Korálkování a sutaškování

Recenze: Darí Fejtková- Korálkování a sutaškování
29.12.2014

Představujeme vám novou knihu plnou návodů na techniky šitých korálkových šperků a šperků ze sutašek neboli prýmků od zavedené autorky návodů, výtvarnice autorských šperků a lektorky kreativních kurzů Drahomíry Darí Fejtkové.
Recenze: kniha Vánoční hvězdy z korálků

Recenze: kniha Vánoční hvězdy z korálků
09.11.2014

Tuto hobby knihu máme v nabídce našeho eshopu a doporučujeme ji především v tomto předvánočním čase. S touto publikací si vyrobíte vánoční ozdoby z korálků ve velmi noblesním a elegantním stylu a sklidíte s nimi zasloužený obdiv.
Recenze: Rafinované šperky z korálků

Recenze: Rafinované šperky z korálků
10.07.2014

Korálkovou technikou pravoúhlého tkaní si můžete s touto publikací vytvořit celou řadu originálních modelů šperků, které získají obdiv všude, kam vstoupíte. Orientální, romantické hravé - takové skvosty na vás již čekají. Neváhejte a za pomoci této knížky si je vyrobte!
Recenze: Japonská minizvířátka z rokajlu

Recenze: Japonská minizvířátka z rokajlu
25.06.2014

Vyrobte si roztomilá miniaturní zvířátka vyrobená podle japonské techniky vyráběná z rokajlových korálků. Představujeme další titul z edite TOPP, který můžete zakoupit v našem eshopu Stoklasa.
Recenze: KUMIHIMO – TRADIČNÍ JAPONSKÁ TECHNIKA SPLÉTÁNÍ

Recenze: KUMIHIMO – TRADIČNÍ JAPONSKÁ TECHNIKA SPLÉTÁNÍ
06.05.2014

Láká vás technika splétání kumihimo? Chcete si vytvořit originálně dekorovaný náramek, pásek nebo řemínek k vodítku? Naše kumihimo pomůcky vás osloví a jednoznačně vám budou k užitku!
Pletené bačkůrky pro miminka

Pletené bačkůrky pro miminka
29.03.2014

Sotva vykouklo jarní sluníčko, všude kolem sebe vidím maminky s kočárky v parku a spoustu těhotných krásných žen. Pokud máte také kamarádku, sestru, dceru nebo vnučku, která očekává miminko nebo se z něj již raduje a vozí jej v kočárku, jistě ji potěší jedny z nádherných pletených bačkůrek z této publikace!
Drahomíra Darí Fejtková: Korálky s Darí

Drahomíra Darí Fejtková: Korálky s Darí
19.02.2014

Recenze základní publikace zavedené autorky a lektorky kreativních kurzů pro všechny, kteří chtějí začít s korálkováním.
Stránka předchozí následující z 1 | Položek 9 | Záznamů
O nás

Provozovatel portálu

Stoklasa textilní galanterie s.r.o.

Záhumenní 22/453

747 21 Kravaře

www.stoklasa.cz

koralky.stoklasa na Facebookukoralky.stoklasa na Pinterestu

Partneři

Korálki - časopis o korálkování

Korálková škola Darí Fejtkové

Blog U Ajky - návody zdarma

Orgonity od Hopley

 

Doporučujeme

E-shop Stoklasa.cz je lídrem v oblasti textilní galanterie, korálků, bižuterních komponentů, svatebních dekorací, bižuterie a módních doplňků, jako jsou šály, šle či šátky.

Firma Stoklasa plní svým zákazníkům přání také prostřednictvím prodejen Stoklasa. Najdete je v Praze, Brně, Ostravě, Opavě, Olomouci a Zlíně.

(c) Stoklasa textilní galanterie s.r.o.
2006 - 2018
- všechna práva vyhrazena

Rokajl Preciosa

Voskované perly

Látková dekorativní plsť