e-shop Stoklasa.cz

Aktuálně 497 návodů zdarma

Aktuality

30% sleva: Voskované perly mix velikostí a barev Ø4-12 mm (13.12.2017)

30% sleva: Voskované perly mix velikostí a barev Ø4-12 mm
Barevné perlové směsi Design Stoklasa jsme pro vás speciálně namíchali z nejzajímavějšího sortimentu z naší nabídky. Záměrně jsme pro vás připravili nabídku barevně sladěných mixů menších i větších voskovek. Ideální volba pro motanice či víceřadé náhrdelníky na lanku.
Více...

Novinka: Pletací příze 50 g Pagliaccio (11.12.2017)

Novinka: Pletací příze 50 g Pagliaccio
Melírovaná příze dodá barevnou atraktivnost každému vašemu výrobku. Můžete ji použít na pletení šálů, čepic i svetrů. Složení: 53% vlna, 47% akryl.
Více...

70% sleva: Sada papírů na scrapbooking (05.12.2017)

70% sleva: Sada papírů na scrapbooking
Mix velkých vzorovaných papírů nadchne všechny příznivce scrapbookingu. Doplňte svou sbírku těmito jednostrannými čtvercovými papíry s roztomilými motivy. Využijete je k výrobě originálních přání, vzpomínkových fotoalb, ozdobných kartiček nebo dekoračních předmětů.
Více...

Novinka: Dekorační stuha vánoční mix (03.12.2017)

Novinka: Dekorační stuha vánoční mix
Stuhy mají široké využití především v dekorační oblasti. Ozdobte s nimi staré krabice a dodejte jim nádech originality. Můžete je také využít u scrapbookingu na zdobení přáníček, pozvánek, alb, foto rámečků či k elegantnímu balení dárků.
Více...

Novinka: Polar fleece (29.11.2017)

Novinka: Polar fleece
Polar micro fleece je měkký a velmi příjemný na dotek. Fleece je výborný na šití hřejivých dek, polštářů nebo jiných textilních doplňků. Můžete z něj vyrobit i mikiny nebo ho použít jako vložku do kabátů či bund.
Více...
Zobrazit i starší aktuality
Odebírat novinky

Recenze

Knižní trh nabízí nepřeberné množství publikací s tematikou různých kreativních a hobby technik. Zde vám přiblížíme ty, které vám chceme doporučit a myslíme si o nich, že stojí za vaši pozornost.
Stránka předchozí následující z 1 | Položek 9 | Záznamů
Recenze knihy Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry

Recenze knihy Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry
24.01.2017

V listopadu 2016 vyšla nová kniha zakladatelky Korálkové školy Darí Fejtkové. Kniha nese název Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry. A protože my korálky a šité šperky milujeme, rozhodně nás toto téma nemohlo nechat v klidu. Pokud vás zajímá, co v knize najdete a zda zrovna vám k něčemu bude, pak právě pro vás je tady dnešní recenze.
Recenze knihy: Elegantní šperky peyotovým stehem

Recenze knihy: Elegantní šperky peyotovým stehem
03.01.2016

Po delší době vám přinášíme recenzi na hobby knihu pro tvořivé duše. Tentokrát potěšíme příznivce korálků, kteří se pustili do peyotového stehu či se na to teprve chystají. Pokud zvažujete, zda vám může být kniha Elegantní šperky peyotovým stehem užitečným pomocníkem, nebo jestli je pro vás zbytečným výdajem, čtěte dále. Pokusíme se vám její obsah přiblížit.
Recenze: Darí Fejtková- Korálkování a sutaškování

Recenze: Darí Fejtková- Korálkování a sutaškování
29.12.2014

Představujeme vám novou knihu plnou návodů na techniky šitých korálkových šperků a šperků ze sutašek neboli prýmků od zavedené autorky návodů, výtvarnice autorských šperků a lektorky kreativních kurzů Drahomíry Darí Fejtkové.
Recenze: kniha Vánoční hvězdy z korálků

Recenze: kniha Vánoční hvězdy z korálků
09.11.2014

Tuto hobby knihu máme v nabídce našeho eshopu a doporučujeme ji především v tomto předvánočním čase. S touto publikací si vyrobíte vánoční ozdoby z korálků ve velmi noblesním a elegantním stylu a sklidíte s nimi zasloužený obdiv.
Recenze: Rafinované šperky z korálků

Recenze: Rafinované šperky z korálků
10.07.2014

Korálkovou technikou pravoúhlého tkaní si můžete s touto publikací vytvořit celou řadu originálních modelů šperků, které získají obdiv všude, kam vstoupíte. Orientální, romantické hravé - takové skvosty na vás již čekají. Neváhejte a za pomoci této knížky si je vyrobte!
Recenze: Japonská minizvířátka z rokajlu

Recenze: Japonská minizvířátka z rokajlu
25.06.2014

Vyrobte si roztomilá miniaturní zvířátka vyrobená podle japonské techniky vyráběná z rokajlových korálků. Představujeme další titul z edite TOPP, který můžete zakoupit v našem eshopu Stoklasa.
Recenze: KUMIHIMO – TRADIČNÍ JAPONSKÁ TECHNIKA SPLÉTÁNÍ

Recenze: KUMIHIMO – TRADIČNÍ JAPONSKÁ TECHNIKA SPLÉTÁNÍ
06.05.2014

Láká vás technika splétání kumihimo? Chcete si vytvořit originálně dekorovaný náramek, pásek nebo řemínek k vodítku? Naše kumihimo pomůcky vás osloví a jednoznačně vám budou k užitku!
Pletené bačkůrky pro miminka

Pletené bačkůrky pro miminka
29.03.2014

Sotva vykouklo jarní sluníčko, všude kolem sebe vidím maminky s kočárky v parku a spoustu těhotných krásných žen. Pokud máte také kamarádku, sestru, dceru nebo vnučku, která očekává miminko nebo se z něj již raduje a vozí jej v kočárku, jistě ji potěší jedny z nádherných pletených bačkůrek z této publikace!
Drahomíra Darí Fejtková: Korálky s Darí

Drahomíra Darí Fejtková: Korálky s Darí
19.02.2014

Recenze základní publikace zavedené autorky a lektorky kreativních kurzů pro všechny, kteří chtějí začít s korálkováním.
Stránka předchozí následující z 1 | Položek 9 | Záznamů
O nás

Provozovatel portálu

Stoklasa textilní galanterie s.r.o.

Záhumenní 22/453

747 21 Kravaře

koralky@stoklasa.cz

www.stoklasa.cz

koralky.stoklasa na Facebookukoralky.stoklasa na Pinterestu

Partneři

Korálki - časopis o korálkování

Korálková škola Darí Fejtkové

Blog U Ajky - návody zdarma

Orgonity od Hopley

 

Doporučujeme

E-shop Stoklasa.cz je lídrem v oblasti textilní galanterie, korálků, bižuterních komponentů, svatebních dekorací, bižuterie a módních doplňků, jako jsou šály, šle či šátky.

Firma Stoklasa plní svým zákazníkům přání také prostřednictvím prodejen Stoklasa. Najdete je v Praze, Brně, Ostravě, Opavě, Olomouci a Zlíně.

(c) Stoklasa textilní galanterie s.r.o.
2006 - 2017
- všechna práva vyhrazena

Rokajl Preciosa

Voskované perly

Látková dekorativní plsť