e-shop Stoklasa.cz

Aktuálně 638 návodů zdarma

Aktuality

Skleněná lahvička s korkem (19.06.2020)

Skleněná lahvička s korkem
Skleněná lahvička s korkovým uzávěrem nejen hezky vypadá, ale je i praktická. Hodí se jako dekorace, ale je skvělá i na skladování. Můžete do ní nasypat korálky, sůl do koupele, dekorační písek či jiné drobné věci.
Více...

Plastové korálky Color (11.06.2020)

Plastové korálky Color
Barevné plastové korálky si oblíbí jak děti, tak dospělí. Mají jemný lesk a syté barvy. Jsou velice kvalitní, všude hladké, nemají žádné otřepení nebo viditelné švy. Využijete je na výrobu bižuterie i různých dekorací, např. lapačů snů.
Více...

Sametová stuha (04.06.2020)

Sametová stuha
Jednostranná sametová stuha je velice kvalitní, vyrobená z příjemného, měkkého materiálu. Použití: Sametku můžete našít na jakékoliv oblečení. Využijte ji také k ozdobení karnevalových kostýmů nebo krojů. Stuhu je možné použít při výrobě bižuterie, neboť se s ní velice dobře pracuje při našívání korálků.
Více...

Lampas do rozparku Nice, Sport, Fashion (27.05.2020)

Lampas do rozparku Nice, Sport, Fashion
Krátký lampas s nápisem je určený k ozdobení rozparků. Je jednostranný, velice pevný, má strukturu rypsové stuhy. Konce jsou pevně zatavené. Použití: Skvěle ozdobí rozparky u triček, mikin, sportovních šatů, sukní apod. Vynikne také na doplňcích, třeba na štítcích čepic.
Více...

Svatební stuha srdce s lurexem (20.05.2020)

Svatební stuha srdce s lurexem
Stuha se srdíčky je velice romantická. Zdobí ji vysekávané vzory, které jsou vzhledem k technologii výroby precizní a rovnoměrné. Pro větší lesk je stuha ozdobená lurexem.
Více...
Zobrazit i starší aktuality

Recenze

Knižní trh nabízí nepřeberné množství publikací s tematikou různých kreativních a hobby technik. Zde vám přiblížíme ty, které vám chceme doporučit a myslíme si o nich, že stojí za vaši pozornost.
Stránka předchozí následující z 1 | Položek 9 | Záznamů
Recenze knihy Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry

Recenze knihy Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry
24.01.2017

V listopadu 2016 vyšla nová kniha zakladatelky Korálkové školy Darí Fejtkové. Kniha nese název Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry. A protože my korálky a šité šperky milujeme, rozhodně nás toto téma nemohlo nechat v klidu. Pokud vás zajímá, co v knize najdete a zda zrovna vám k něčemu bude, pak právě pro vás je tady dnešní recenze.
Recenze knihy: Elegantní šperky peyotovým stehem

Recenze knihy: Elegantní šperky peyotovým stehem
03.01.2016

Po delší době vám přinášíme recenzi na hobby knihu pro tvořivé duše. Tentokrát potěšíme příznivce korálků, kteří se pustili do peyotového stehu či se na to teprve chystají. Pokud zvažujete, zda vám může být kniha Elegantní šperky peyotovým stehem užitečným pomocníkem, nebo jestli je pro vás zbytečným výdajem, čtěte dále. Pokusíme se vám její obsah přiblížit.
Recenze: Darí Fejtková- Korálkování a sutaškování

Recenze: Darí Fejtková- Korálkování a sutaškování
29.12.2014

Představujeme vám novou knihu plnou návodů na techniky šitých korálkových šperků a šperků ze sutašek neboli prýmků od zavedené autorky návodů, výtvarnice autorských šperků a lektorky kreativních kurzů Drahomíry Darí Fejtkové.
Recenze: kniha Vánoční hvězdy z korálků

Recenze: kniha Vánoční hvězdy z korálků
09.11.2014

Tuto hobby knihu máme v nabídce našeho eshopu a doporučujeme ji především v tomto předvánočním čase. S touto publikací si vyrobíte vánoční ozdoby z korálků ve velmi noblesním a elegantním stylu a sklidíte s nimi zasloužený obdiv.
Recenze: Rafinované šperky z korálků

Recenze: Rafinované šperky z korálků
10.07.2014

Korálkovou technikou pravoúhlého tkaní si můžete s touto publikací vytvořit celou řadu originálních modelů šperků, které získají obdiv všude, kam vstoupíte. Orientální, romantické hravé - takové skvosty na vás již čekají. Neváhejte a za pomoci této knížky si je vyrobte!
Recenze: Japonská minizvířátka z rokajlu

Recenze: Japonská minizvířátka z rokajlu
25.06.2014

Vyrobte si roztomilá miniaturní zvířátka vyrobená podle japonské techniky vyráběná z rokajlových korálků. Představujeme další titul z edite TOPP, který můžete zakoupit v našem eshopu Stoklasa.
Recenze: KUMIHIMO – TRADIČNÍ JAPONSKÁ TECHNIKA SPLÉTÁNÍ

Recenze: KUMIHIMO – TRADIČNÍ JAPONSKÁ TECHNIKA SPLÉTÁNÍ
06.05.2014

Láká vás technika splétání kumihimo? Chcete si vytvořit originálně dekorovaný náramek, pásek nebo řemínek k vodítku? Naše kumihimo pomůcky vás osloví a jednoznačně vám budou k užitku!
Pletené bačkůrky pro miminka

Pletené bačkůrky pro miminka
29.03.2014

Sotva vykouklo jarní sluníčko, všude kolem sebe vidím maminky s kočárky v parku a spoustu těhotných krásných žen. Pokud máte také kamarádku, sestru, dceru nebo vnučku, která očekává miminko nebo se z něj již raduje a vozí jej v kočárku, jistě ji potěší jedny z nádherných pletených bačkůrek z této publikace!
Drahomíra Darí Fejtková: Korálky s Darí

Drahomíra Darí Fejtková: Korálky s Darí
19.02.2014

Recenze základní publikace zavedené autorky a lektorky kreativních kurzů pro všechny, kteří chtějí začít s korálkováním.
Stránka předchozí následující z 1 | Položek 9 | Záznamů
O nás

Provozovatel portálu

Stoklasa textilní galanterie s.r.o.

Průmyslová 934/13

747 23 Bolatice

www.stoklasa.cz

koralky.stoklasa na Facebookukoralky.stoklasa na Pinterestu

Doporučujeme

E-shop Stoklasa.cz je lídrem v oblasti textilní galanterie, korálků, bižuterních komponentů, svatebních dekorací, bižuterie a módních doplňků, jako jsou šály, šle či šátky.

Firma Stoklasa plní svým zákazníkům přání také prostřednictvím prodejen Stoklasa. Najdete je v Praze, Brně, Ostravě, Opavě, Olomouci a Zlíně.

(c) Stoklasa textilní galanterie s.r.o.
2006 - 2020
- všechna práva vyhrazena