e-shop Stoklasa.cz

Aktuálně 656 návodů zdarma

Aktuality

Oděvní šňůra s koncovkami do kapucí (26.01.2022)

Oděvní šňůra s koncovkami do kapucí
Plochá oděvní šňůra vám usnadní práci, na obou stranách má kovovou koncovku. Délka koncovek je 2,4 cm, mají průměr 0,5 cm. Použití: Šňůra je vhodná do tunýlků bund, mikin, tepláků a jiných oděvů.
Více...

Dřevěné korálky nelakované Ø15 mm (19.01.2022)

Dřevěné korálky nelakované Ø15 mm
Přírodní dřevěné korálky ve tvaru kulaté placičky nadchnou všechny kreativce. Nejsou lakované. Můžete je navlékat na silon nebo jiný návlekový materiál. Korálky můžete použít na výrobu náramků, náhrdelníků, lapačů snů nebo i na tvorbu přívěsků ke klíčům, kabelce apod.
Více...

Pletací žinylková příze Alize Velluto 100 g (12.01.2022)

Pletací žinylková příze Alize Velluto 100 g
Žinylková příze Alize Velluto je na dotek měkká a hebká, příjemně zahřeje. Využijete ji na pletení či háčkování svetrů, šálů, čepic i ponožek. Její tloušťka je cca 8 mm.
Více...

Rypsová stuha / lampas šíře 25 mm (05.01.2022)

Rypsová stuha / lampas šíře 25 mm
Rypsovou stuhu zdobí z jedné strany duhový geometrický vzor. Stuha s tímto propracovaným designovým motivem vynikne na kalhotách, kraťasech, sukních, mikinách i šatech. Využijete ji na výrobu klíčenek nebo zdobení tašek, polštářů apod. Je vhodná také k nalepení na přáníčka, alba, deníky apod. v technice scrapbooking.
Více...

Kočárkovina Kortexin 600D technická látka (15.12.2021)

Kočárkovina Kortexin 600D technická látka
Kortexin je pevná polyesterová tkanina, která je z rubové strany opatřená nánosem z PVC s vodoodpudivou úpravou. Využijete ji na výrobu tašek, batohů, obalů, zastřešení zahradních posezení, povlaků na zahradní nábytek, pelíšků pro mazlíčky apod.
Více...
Zobrazit i starší aktuality

Recenze

Knižní trh nabízí nepřeberné množství publikací s tematikou různých kreativních a hobby technik. Zde vám přiblížíme ty, které vám chceme doporučit a myslíme si o nich, že stojí za vaši pozornost.
Stránka předchozí následující z 1 | Položek 9 | Záznamů
Recenze knihy Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry

Recenze knihy Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry
24.01.2017

V listopadu 2016 vyšla nová kniha zakladatelky Korálkové školy Darí Fejtkové. Kniha nese název Z Korálkové školy III: Dutinky a šňůry. A protože my korálky a šité šperky milujeme, rozhodně nás toto téma nemohlo nechat v klidu. Pokud vás zajímá, co v knize najdete a zda zrovna vám k něčemu bude, pak právě pro vás je tady dnešní recenze.
Recenze knihy: Elegantní šperky peyotovým stehem

Recenze knihy: Elegantní šperky peyotovým stehem
03.01.2016

Po delší době vám přinášíme recenzi na hobby knihu pro tvořivé duše. Tentokrát potěšíme příznivce korálků, kteří se pustili do peyotového stehu či se na to teprve chystají. Pokud zvažujete, zda vám může být kniha Elegantní šperky peyotovým stehem užitečným pomocníkem, nebo jestli je pro vás zbytečným výdajem, čtěte dále. Pokusíme se vám její obsah přiblížit.
Recenze: Darí Fejtková- Korálkování a sutaškování

Recenze: Darí Fejtková- Korálkování a sutaškování
29.12.2014

Představujeme vám novou knihu plnou návodů na techniky šitých korálkových šperků a šperků ze sutašek neboli prýmků od zavedené autorky návodů, výtvarnice autorských šperků a lektorky kreativních kurzů Drahomíry Darí Fejtkové.
Recenze: kniha Vánoční hvězdy z korálků

Recenze: kniha Vánoční hvězdy z korálků
09.11.2014

Tuto hobby knihu máme v nabídce našeho eshopu a doporučujeme ji především v tomto předvánočním čase. S touto publikací si vyrobíte vánoční ozdoby z korálků ve velmi noblesním a elegantním stylu a sklidíte s nimi zasloužený obdiv.
Recenze: Rafinované šperky z korálků

Recenze: Rafinované šperky z korálků
10.07.2014

Korálkovou technikou pravoúhlého tkaní si můžete s touto publikací vytvořit celou řadu originálních modelů šperků, které získají obdiv všude, kam vstoupíte. Orientální, romantické hravé - takové skvosty na vás již čekají. Neváhejte a za pomoci této knížky si je vyrobte!
Recenze: Japonská minizvířátka z rokajlu

Recenze: Japonská minizvířátka z rokajlu
25.06.2014

Vyrobte si roztomilá miniaturní zvířátka vyrobená podle japonské techniky vyráběná z rokajlových korálků. Představujeme další titul z edite TOPP, který můžete zakoupit v našem eshopu Stoklasa.
Recenze: KUMIHIMO – TRADIČNÍ JAPONSKÁ TECHNIKA SPLÉTÁNÍ

Recenze: KUMIHIMO – TRADIČNÍ JAPONSKÁ TECHNIKA SPLÉTÁNÍ
06.05.2014

Láká vás technika splétání kumihimo? Chcete si vytvořit originálně dekorovaný náramek, pásek nebo řemínek k vodítku? Naše kumihimo pomůcky vás osloví a jednoznačně vám budou k užitku!
Pletené bačkůrky pro miminka

Pletené bačkůrky pro miminka
29.03.2014

Sotva vykouklo jarní sluníčko, všude kolem sebe vidím maminky s kočárky v parku a spoustu těhotných krásných žen. Pokud máte také kamarádku, sestru, dceru nebo vnučku, která očekává miminko nebo se z něj již raduje a vozí jej v kočárku, jistě ji potěší jedny z nádherných pletených bačkůrek z této publikace!
Drahomíra Darí Fejtková: Korálky s Darí

Drahomíra Darí Fejtková: Korálky s Darí
19.02.2014

Recenze základní publikace zavedené autorky a lektorky kreativních kurzů pro všechny, kteří chtějí začít s korálkováním.
Stránka předchozí následující z 1 | Položek 9 | Záznamů
O nás

Provozovatel portálu

Stoklasa textilní galanterie s.r.o.

Průmyslová 934/13

747 23 Bolatice

www.stoklasa.cz

koralky.stoklasa na Facebookukoralky.stoklasa na Pinterestu

Doporučujeme

E-shop Stoklasa.cz je lídrem v oblasti textilní galanterie, korálků, bižuterních komponentů, svatebních dekorací, bižuterie a módních doplňků, jako jsou šály, šle či šátky.

Firma Stoklasa plní svým zákazníkům přání také prostřednictvím prodejen Stoklasa. Najdete je v Praze, Brně, Ostravě, Opavě, Olomouci a Zlíně.

(c) Stoklasa textilní galanterie s.r.o.
2006 - 2022
- všechna práva vyhrazena